Stal Hereditas

Cultureel erfgoed op 4 benen

Onze paarden 

 


 

Afanoso VIII 


Ras: PRE

Geslacht: hengst

Stokmaat: 1.67m

Geboorte datum: 31-03-2008

Predicaten : APTO, Calificado,  JJR- Morfologica

Keuringsresultaten:
Brons en Mejor functionalidad sectie 12 in Zafra 2015.
Goud en Mejor functionalidad sectie 8 in Zafra 2012.

Huidige dressuurklasse: L2

 

Afanoso heeft niet alleen goede predicaten hij is ook nog ontzettend lief en heeft een grote werklust. Hij heeft met zijn 1.67m een mooie stokmaat. Afanoso zal vanaf 2020 beperkt ingezet worden als dekhengst en zal hij ingezet worden in de dressuursport. 

 
 Galina

 Ras: PRE                                    

 Geslacht: merrie 

Stokmaat: 1.63m

Geboortedatum: 11-05-2008

Predicaten : APTO 

Keuringsresultaten: zilver sectie 9 en brons sectie 9


 Huidige dressuurklasse: Z1


Galina is gefokt bij Yeguada Defooz, welke vele prijzen halen met hun paarden op de keuringen in Belgie en Nederland. Galina's vader heeft als 3 jarige een gouden medaille gewonnen op de keuring in Belgie. Haar moeder is gefokt uit een merrie van Martinez Boloix. 

Galina zelf heeft als 5 jarige een zilveren medaille gehaald op de Campeonato 2013 en een bronzen op de Campeonato 2014! Tevens is Galina Z1 dressuur met winstpunten en wordt ze nog verder doorgestart in de dressuur.
 

 

Encantada de Nurigami


 

Ras; PRE

 

Geslacht; merrie

 

Geboortedatum; 25-06-2021

 De combinatie van Afanoso en onze "oude" merrie Madrileña BIO was op papier al een combinatie om van te watertanden. Maar eenmaal geboren bleek dit ook in de praktijk heel goed uit te pakken. Daarom hebben we besloten haar aan te kopen voor de toekomst


.

Jerez XXVII

Ras; PRE

Geslacht: Ruin

Geboortedatum : 02-01-2008

Stokmaat 1.60m

Dressuurresultaten: L1


Jerez is een paard met een uitzonderlijk krachtig achterbeen, hij heeft enorm veel afdruk, iets wat bij de PRE nog wel eens mist.  Daarnaast heeft hij ook veel schoudervrijheid waardoor hij zeer goed kan verruimen. Jerez heeft niet het beste verleden en is daardoor geen makkelijk paard. Hij is lief maar zeer sensibel.   Jerez werd bij ons ingezet als dekhengst, maar is nu ruin en leeft samen met de merries.