Stal Hereditas

Cultureel erfgoed op 4 benen

 Wie zijn wij

Wij zijn Jeroen en Cyrina. 

Samen runnen wij stal Hereditas. Stal Hereditas is een hobbymatige stal welke we hebben uit liefhebberij voor de Pura Raza Espanola.Cyrina is geboren met een enorme passie voor paarden. Van jongs af aan was ze op de manege te vinden.

Op haar 16e kocht ze haar eerste pony Bobby welke in de E maat viel.

Dit was niet de makkelijkste en ook niet de mooiste pony. Toch heeft Cyrina onwijs veel plezier met hem beleefd en van alles met hem gedaan. Van dressuur (m2 tussen de paarden) tot Working Equitation, rijden met de garrocha en ook endurance is een keer gedaan . Bobby was een schimmel met een vrij barok uiterlijk. De standaard warmbloedpaarden konden haar niet zo boeien en ze zocht eigenlijk naar een verbeterde versie van Bobby.

 Dus stoen Cyrina voor het eerst een PRE in handen kreeg wist ze het ....met dit ras wil ik verder...Jeroen is een sportman in hart en nieren . Hij is sportdocent binnen het speciaal voortgezet onderwijs en sportcoach . Met deze skills ondersteunt, motiveert en corrigeert hij Cyrina en haalt het beste in haar naar boven.


Heeft u ook behoefte aan mentale coaching en/ of wilt u lichamelijk fitter worden, neemt u dan gerust contact op met Jeroen.


Note; Zowel Jeroen als Cyrina zijn werkzaam als docent in een justitiële jeugdinrichting.  Om deze reden vindt u geen adres op deze website.